Workshop: Dare To Be. Texel, november 2018.

Al geruime tijd stond dit op mijn bucketlist: een meerdaagse workshop bruidsfotografie.

En laat nu net 2 top fotografen waar ik al eens eerder op workshop ben geweest de handen in een slaan en zo’n workshop gaan verzorgen 🙂

Een midweek lang alleen met fotografie bezig zijn, samen met 12 collega’s. Hoe vet! Natuurlijk moest er het e.e.a. geregeld worden voordat het zover was.

Dan is het maandag 5 november en stap ik tegen een uur of 9 in de auto op weg naar Texel. Onderweg pik ik een collega op. Wat leuk is om te melden is, dat we elkaar (bijna) allemaal niet kennen en de enige contacten via een FB-groep en/of een Whatsapp-groep zijn geweest.

Met 16 man, veelal vreemde van elkaar, 5 dagen in een mega villa. Hoe zal dat gaan? Een vraag die meermaals door mijn hoofd heeft gespookt natuurlijk. Na de tussenstop op een carpoolplaats vervolg ik de reis richting het noorden. Vlak voor Den-Helder pikken we een 2e collega op, we komen er toch langs 🙂

Eenmaal op de boot duurt het niet lang of we treffen de meeste al. Eerste gevoel: Toffe groep.

Uiteindelijk komen we op de plek van bestemming aan op Texel, waar de hele groep elkaar voor het eerst compleet ontmoet. Wat een gezelligheid! Dat is de eerste gedachte. We gaan naar onze villa en iedereen laad zijn spul uit de auto. Wat een apparatuur bij elkaar! Voor we het weten zitten we bij elkaar en zijn we al bezig met de workshop.

Wat volgt zijn 3 lange dagen van leren, ontdekken, proberen, falen, elkaar sterker maken, verhalen delen en mooie foto’s maken. Ook zaken zoals marketing, bedrijfsvoering enz komen voorbij. Het zijn intensieve, maar waardevolle dagen. Als we laat in de avond klaar zijn met ” lessen ” volgt natuurlijk de 3e helft. Man, wat hebben we gelachen 🙂

Ik kijk terug op een geslaagde week. Een week waar nieuwe vrienden zijn gemaakt, en waar ik nog lang met plezier aan terug zal denken.

Arno & Sander; Dank voor alle wijze lessen, de kijk in jullie keuken en mooie ( en soms ontroerende ) verhalen! DIKKE DUIM!

Medecursisten; Dank voor het delen van jullie passie, de wijze lessen, de feedback maar bovenal de gezelligheid en het lachen. Jullie zijn stuk voor stuk kanjers!

Bruidspaar Chantal & Patrick; Dank voor jullie geduld, tijd en feedback. Maar zeker ook jullie gezelligheid! Ik wens jullie alle goeds voor de toekomst.

Ook een kleine shootout naar CameraTools en Magmod voor het sponsoren van onze docenten.

Onderstaand een selectie van mijn foto’s, allen gemaakt onder toezicht en aansturing van Arno van Trouwdag in Beeld en Sander van Flexmi Photography

Rob Weijers Fotografie
Wil je een fotoshoot boeken of heb je een vraag? Ik help je graag verder.
nl_NLDutch