De kruitdampen van oud en nieuw zijn opgetrokken. In de meeste woonkamers heeft de kerstboom weer plaats gemaakt voor de oude vertrouwde kamerplant. Volgende week gaan de kids weer naar school en zal het ” normale leven” weer langzaam op gang komen 🙂

Ik kan terugkijken op een heel mooi en succesvol 2018. Een jaar waarin ik weer veel mooie, lieve, grappige, nerveuze én verlegen personen voor de lens heb gehad tijdens verschillende gelegenheden. En daar gaan we dit jaar lekker op volle kracht mee door! De agenda raakt langzaam maar zeker voller en steeds meer mensen weten de weg naar ons te vinden. Te gek! Tevens staan er leuke samenwerkingen met diverse ( nieuwe ) partners op het programma.

Er zijn in 2019 wel wat (kleine) zaken die gaan veranderen of aangepast (moeten) gaan worden. Deze zijn hieronder te lezen:

  • Als eerste het lage BTW-tarief. Dit is per 1 januari verhoogd van 6 naar 9%. Dit tarief geldt bij ons op alle shoots en reportages waarbij een album geleverd gaat worden. Indien albums los besteld worden zit hier nu ook 9% BTW op. Hierdoor zijn alle pakketten incl. album én losse albums iets in prijs verhoogd. Opdrachten die voor 1 januari al bevestigd stonden gaan tegen de oude prijzen.
  • Vanaf 1 januari geldt er een andere volgorde in levering van onze producten en diensten. Waar eerst de factuur volgde na levering van al onze diensten en producten zal dat vanaf dit jaar anders gaan. Bij familieshoots en overige reportages zal de shoot plaats vinden, selecteren en bewerken wij de foto’s, zal de factuur verzonden worden en dan de link naar de online Galerij gemaild worden. Bij trouwreportages zal bij de bevestiging een aanbetaling van 25% in rekening worden gebracht ( was al zo ) maar zal de overige 75% binnen 4 weken voor de bruiloft voldaan moeten worden. Dit geldt alleen bij boekingen die na 1 januari binnen komen.
  • Onze algemene voorwaarden en privacy policy worden op dit moment aangepast naar de nieuwe voorwaarden en regelgeving. Deze komen zsm online op de website.

Wij genieten nog een paar dagen van de kerstvakantie en gaan er dan weer 1000% tegenaan 🙂

Rob Weijers Fotografie
Wil je een fotoshoot boeken of heb je een vraag? Ik help je graag verder.
nl_NLDutch