Lockdown? Stand up! Deel 2…

Afgelopen vrijdag ging ik weer een dag onderweg voor dit dankbare project. Daar waar ik de week ervoor nog alleen in Venlo was ging de reis nu wat verder. O.a. Grefrath en Baarlo waren onderdeel van de route.

Daar waar de 1e serie in het teken stond van “omschakelen” kwam afgelopen vrijdag het woord “investeren” veelvuldig naar voren. Investeren in kennis van kinderen, investeren in mooie producten voor je zaak die nu letterlijk op de plank blijven liggen, investeren in zelfvertrouwen om je zaak nog bekender te maken of investeren in materieel om de grote vraag naar je dienst aan te kunnen..

Wel doen, niet doen? Of misschien zijn die investeringen al gedaan en rijst de vraag; Wat nu? Stuk voor stuk moeilijke afwegingen die menig slapeloze nachten opgeleverd heeft.

Een ding is mij ook vrijdag weer opgevallen: Iedereen staat voor zijn of haar tent en gaat er voor de volle 100% voor. Met of zonder steun van b.v. de overheid. De veerkracht, drive en motivatie om uit deze situatie het positieve te zien én te halen is ongekend.

Wederom kijk ik terug op een mooie dag. Vol met inspirerende gesprekken en mooie bedrijven.
Ik wil iedereen bedanken voor de gastvrijheid en de gesprekken. Ik hoop oprecht dat alles snel goed gaat komen en jullie weer aan de slag kunnen met waar jullie passie ligt.
Hou vol, blijf gezond en hopelijk tot snel, in betere tijden.

Afgelopen vrijdag mocht ik langskomen bij:

SBO De Lings

Endless Mode

Salon Wendy

Wings to Fly

‘t Kallebeske (thuis atelier)

Square Kappers (salon Blerick)

Sur Meuse

 

 

 

Rob Weijers Fotografie
Wil je een fotoshoot boeken of heb je een vraag? Ik help je graag verder.
nl_NLDutch