Schoolfotografie

Willen jullie ook de leukste schoolfoto's?
Meer informatie

Ik heb een inlogcode ontvangen! 

Schoolfoto’s zijn herinneringen

Met een jaarlijkse schoolfoto creëer je prachtige herinneringen voor later. Ik heb al enkele jaren ervaring als schoolfotograaf. Tevens zie ik veel kinderen in mijn studio óf tijdens een leuke familieshoot op locatie. Kortom herinneringen vast leggen en het fotograferen van kinderen doe ik bijna dagelijks. Mijn doel is dan ook: van elk kind een spontane en eigentijdse schoolfoto. Dus ook van de kinderen op jullie school! Ik kom graag foto’s maken op een basisschool of bij speciaal onderwijs. Voor kinderdagverblijven en/of peuterspeelzalen breng ik jullie graag in contact met een collega.

  • Portretfoto + spontane totaal foto
  • Schoolfoto’s makkelijk én snel online bestellen
  • Kwaliteit, service en rechtstreeks contact
  • Betaalbaar

 

De tijd vliegt

De basisschoolperiode gaat erg snel. Met een jaarlijkse schoolfoto zie je ze groter worden, vooral op de portretfoto! Daarom is de portretfoto de basis van mijn fotopakketten. Daarnaast maak ik natuurlijk ook graag een leuk portret waar het kind van top tot teen op staat.

Afwisseling in poses

Naast de portretfoto maak ik ook graag 1 of 2 extra foto’s in een andere pose. Hiervoor is keuze uit verschillende zitobjecten of kunnen jullie kiezen uit de vrije zit of sta-pose. Ook voor de zogenaamde broer / zusfoto’s zijn meerdere poses mogelijk. Speciale wensen? Laat het mij weten!

2 meest gekozen foto's

Ik maak niet alleen een portret foto maar ook een leuke spontane totaal foto.
Hiervoor zijn verschillende zitelementen beschikbaar. De school kiest zelf welk element of pose er gebruikt gaat worden.

Speciale wensen voor de fotodag? Dan denk ik graag met jullie mee. Lukt het b.v. niet om op een dag alle kinderen te fotograferen plannen we gewoon meerdere dagen.

Vrije pose

Kinderen vinden het erg leuk als ze zelf mogen kiezen hoe ze op de foto gaan. Die vrijheid hebben ze bij de vrije pose. Dit kan zowel staand of zittend zijn, aan jullie de keuze. 

Groepsfoto

Voor de klassenfoto zijn verschillende opties. Denk hierbij aan de klassieke schoolpleinfoto. Een andere eigentijdse optie is de hexagonfoto. Super leuk en erg speels. Elk kind staat er gegarandeerd leuk op!

Broer / zus foto's

Zitten er meerdere kinderen uit een gezin op dezelfde school? Dan maak ik in de planning graag ruimte om hun ook te fotograferen. Er is keuze uit een aantal basis poses, maar hebben jullie een eigen idee kijk ik graag of we dit kunnen realiseren. Broer / zus foto’s zijn een erg leuke aanvulling op de standaard schoolfoto’s.

Zijn jullie nieuwsgierig naar mijn werkwijze en mogelijkheden? Ik kom graag langs op school om  kennis te maken. Zo leren we elkaar kennen en kijken we samen naar de mogelijkheden voor jullie school. Is er een klik? Dan gaan we starten met het maken van een passende planning.

Als alle wensen besproken zijn ga ik aan de slag met de planning. Het aantal leerlingen, de ruimte en wensen bepalen hoe lang ik bezig ben met fotograferen. Misschien is het wel nodig om een collega mee te nemen, alles is mogelijk.

Samen bespreken wij de keuzes en of die voor ons beide haalbaar zijn. Planning klaar, duidelijk en definitief?…… SMILE!

Ik neem zelf mijn eigen mobiele fotostudio mee. Op de fotodag ben ik ruim op tijd aanwezig om de studio op te bouwen en maken we er samen een leuke dag van!

Binnen 3 weken ontvangt de school per leerling een inlogkaart met daarop een voorbeeldfoto en een persoonlijke inlogcode. De school verspreidt deze onder de leerlingen. De inlogkaart met unieke code geeft de ouders/verzorgers toegang tot mijn online bestelsysteem. De mogelijkheid bestaat om een verzamelorder te maken. Op deze manier betalen de ouders geen verzendkosten. De foto’s worden dan geleverd op school en jullie verdelen deze onder de leerlingen. 

De verkoop van de schoolfoto’s gaat volledig via mijn eigen webwinkel. Na het inloggen kan er makkelijk en snel een bestelling worden geplaatst. Dit gaat volledig buiten de school om waardoor er geen last op jullie schouders ligt met betrekking tot geld ontvangen etc. Betalen van de schoolfoto’s gaat vertrouwd, veilig en gemakkelijk via internet bankieren (iDEAL) Wil de school een speciale actie opzetten? Dat is mogelijk. Samen bespreken we de mogelijkheden.

Het kan altijd gebeuren dat niet alle leerlingen op school zijn. Graag spreek ik dan samen met jullie een terugkomdag af. Op deze terugkomdag worden alle afwezige kinderen alsnog op de foto gezet. Let op! Bij de traditionele groepsfoto (buiten) is het niet mogelijk om deze kinderen alsnog toe te voegen.

Meer weten? Neem contact op

Rob Weijers Fotografie
Wil je een fotoshoot boeken of heb je een vraag? Ik help je graag verder.
nl_NLDutch