De contacten die ik tijdens mijn werk leg met klanten zijn erg mooi, waardevol, hartverwarmend en in sommige gevallen voor het leven.

Maar ook contacten met collega’s en leveranciers (van andere diensten) vind ik erg leuk om op te bouwen en te onderhouden. Achter de schermen steek ik hier best wat tijd en energie in. Sommige zijn zichtbaar, andere (nog) wat minder. Maar allemaal zijn ze waardevol!

Op het lijstje met nieuwe contacten mag ik sinds kort Be Time toevoegen.

Drijvende kracht achter Be Time is Bibi.

Bibi ken ik via de stichting Make a Wish waarvoor ik ook fotografeer. Een tijd geleden heeft Bibi ook de Basiscursus Fotografie bij mij gedaan. Hierover zegt ze:

Een van mijn hobby’s is fotograferen. Het was zelfs een vak waarin ik ben afgestudeerd maar wel nog met een analoog camera ?. Ik vond fotograferen altijd al leuk maar heb er daarna nooit echt meer iets mee gedaan. Totdat ik dacht; nu ga ik het oppakken. De basiskennis lag echter verstopt onder een dik laag stof en natuurlijk waren er inmiddels tal van nieuwe ontwikkelingen. Nu ik de stap had genomen om te beginnen wilde ik het ook goed doen. Met een goede camera en het opfrissen van de basiskennis. Maar ik wilde er ook geen dagen/weken mee bezig zijn. Ik wilde snel en praktisch aan de slag. De basiscursus van jou was voor mij dus perfect. Een duwtje in de rug dat ik nodig had om mijn passie voor fotograferen weer op te pakken.

Toen eind vorig jaar haar droom om een eigen platform op te zetten een definitieve vorm kreeg mocht ik de nieuwe profielfoto’s maken voor diversen uitingen.

Maar Be Time, wat is dat nu eigenlijk? Bibi legt uit:

Ik gun iedereen een gelukkig, waardevol en positief leven en ik denk dat veel mensen nog kansen laten liggen. Ze blijven hangen in belemmerende en/of negatieve gedachten. Ik ben ervan overtuigd dat je een groot deel van je geluk zelf in handen hebt. En dus moet je zelf ook de eerste stap zetten. BE TIME en BE COM zijn daarvan het levende bewijs. Doe iets wat je leuk vindt. Of dat nu te maken heeft met werk of privé. En dat alles begint met bewustwording. Waar sta ik NU en waar wil ik naar toe?

En zo ontstond het idee om een platform te beginnen over het creëren van je eigen geluk. Een platform waar ik zzp’ers, ondernemers, bedrijven en organisaties een podium bied om hun diensten, expertise, kennis of producten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling (BE PERSONAL), geluk (BE HAPPY), gezondheid (BE HEALTHY), en ontspanning (BE RELAXED) te presenteren. Waarbij ik ze tevens help om, met mijn ervaring als communicatiedeskundige, hun dienstverlening of bedrijf op de kaart te zetten.

De komende tijd staat er wat leuks te gebeuren, wat met onze beide vakgebieden verband houdt. Wat dat precies gaat worden verklap ik nog even niet, dat komt vanzelf voorbij 😉

Ben je in de tussentijd nieuwsgierig geworden naar Be Time kijk dan eens op de website:

www.be-time.nl en ontdek wat Bibi voor jou of je onderneming kan betekenen.

Ik kijk uit naar een leuke “ partnership “ met Bibi. Nogmaals dank dat ik aan boord mag komen tijdens je nieuw avontuur.

Rob Weijers Fotografie
Wil je een fotoshoot boeken of heb je een vraag? Ik help je graag verder.
nl_NLDutch