Recensies

Bruidsfotografie | Familiefotografie | Studiofotografie | Personal branding | Workshops | Pasfoto's

Familie fotoshoot

Bekijk recensie

“Wij zijn met ons gezin op een leuke manier op de foto gezet. Daarin konden we zelf aangeven wat we graag wilden en werden er ook zinvolle tips gegeven om tot een goed resultaat te komen. Het contact was vriendelijk en er werd snel gecommuniceerd. Het uiteindelijke resultaat is heel erg mooi.”  

Diny

∗∗∗∗∗-sterren

Gezinsshoot

Bekijk recensie
Een paar weken geleden een leuke fotoshoot gehad in de binnenstad van Venlo. Rob heeft verstand van zaken, maakte goed gebruik van de omgeving en liet zich niet afleiden door onze jongste die de clown uithing..! We zijn meer dan tevreden met het eindresultaat en kunnen Rob dan ook van harte aanbevelen..! 👍🏼” 

Maikel

∗∗∗∗∗-sterren

Familie fotoshoot

Bekijk recensie
Onlangs een familieshoot laten maken door Rob, wij waren op vakantie in Limburg en onze keuze gemaakt voor deze fotograaf aan de hand van de foto’s die op zijn website zichbaar waren. We zijn zeer tevreden, wat een mooie foto’s hebben we ontvangen. Ook het contact op afstand verliep zonder problemen, Rob heeft een mooie locatie uitgezocht.
Zeker een aanrader als u op vakantie bent in Limburg en mooie familiefoto’s wil laten maken.”

Liesbeth

∗∗∗∗∗-sterren

Familie shoot

Bekijk recensie
“Onlangs hebben wij met ons grote gezin een familie shoot gedaan bij Rob. Aangezien wij niet allemaal even fotogeniek waren was het belangrijk dat we ons op ons gemak voelde. Nou dat is zeker goed gekomen. Rob is een rustige man, die op een vriendelijke manier tips geeft maar ook alle ruimte geeft voor eigen ideeën. Je kunt op Rob vertrouwen als het gaat om het uitkiezen van een mooi plekje met een mooie lichtinval. Wij zijn blij met het resultaat! 

Roel

∗∗∗∗∗-sterren

Generatiefoto

Gezinsshoot

Bekijk recensie

Een 4 generatie fotoshoot gehad, waarbij ik ook graag een foto met mijn gezinnetje wou. Alles was mogelijk en Rob nam de tijd ervoor. Met een baby die er geen zin meer in had, zijn het toch mooie foto’s geworden!”

Malou

∗∗∗∗∗-sterren

Familieshoot

Bekijk recensie
“Rob is een goede, betrouwbare fotograaf. Hij reageert zeer snel op vragen en is zeer duidelijk. Hij heeft onze familie, die bestaat uit 23 personen tussen 2 en 91 jaar, perfect op de foto gezet! De locatie was ook perfect gekozen. Wij komen uit Brabant en waren een weekendje in Arcen dus Rob heeft ons daarin goed geadviseerd. Dankjewel Rob!”

Anneloes

∗∗∗∗∗-sterren

Rob Weijers Fotografie
Wil je een fotoshoot boeken of heb je een vraag? Ik help je graag verder.
nl_NLDutch