Rob

…dat ben ik. Rob Weijers, aangenaam.
Meer informatie

De drijvende kracht achter Rob Weijers Fotografie.

Wat in 2012 als hobby / voor de leuk / zomaar / leuke foto’s maken tijdens het opgroeien van onze dochter is begonnen is de afgelopen jaren meer geworden dan dat.

Personen fotograferen hoe ze écht zijn, dat is mijn missie. Of dat nu is tijdens een huwelijk, een gezinsportret of een lifestyleshoot thuis dat maakt niks uit. Niet te veel poseren in ongemakkelijke poses, maar zoveel mogelijk jezelf zijn. Alleen dan zie je “jezelf” terug op de foto..

Maar wie is Rob?

Rob is geboren en getogen in Blerick, gemeente Venlo.

Getrouwd met het mooiste en leukste meisje uit Bedum ( Groningen ) en vader van een wolk van een dochter. Het fotograferen in, en runnen ván mijn bedrijf doe ik sinds 1 januari 2021 full-time.

Na de geboorte van onze dochter in 2011 dacht ik, laat ik eens een goede camera kopen om leuke een mooie foto’s te maken.

“FOTOGRAFIE OP EEN ONGEDWONGEN, RELAXTE EN SPONTANE MANIER”

Na een kennismakingscursus van een dag merkte ik dat ik meer wilde.

Daarom heb ik mij ingeschreven voor een uitgebreide basiscursus in Venlo waar ik veel kennis heb opgedaan. Echter ook dit smaakte naar meer en daarom heb ik diverse workshops en cursussen gevolgd bij- en van (inter)-nationale top fotografen.

Mijn hart is de afgelopen jaren gaan liggen bij bruids- en familiefotografie. Dit het liefste op locatie buiten of een mooie binnenlocatie in de omgeving van Venlo. Maar daarbuiten is natuurlijk ook geen probleem. Ik ben inzetbaar in heel Nederland, en indien gewenst zelfs daar buiten.

Hierbij gebruikmakend van natuurlijk licht, maar het toevoegen van (creatief) flitslicht en andere effecten ga ik niet uit de weg. Tevens beschik ik ook over een gezellige fotostudio in Blerick.

Persoonlijke aandacht, een relaxte sfeer en jezelf kunnen zijn tijdens een shoot staan bij mij hoog in het vaandel.

Kijk gerust eens rond op mijn website en mocht ik iets voor je kunnen betekenen stuur dan gerust een e-mail, of bel mij.

Misschien tot snel?

Rob Weijers Fotografie
Wil je een fotoshoot boeken of heb je een vraag? Ik help je graag verder.
nl_NLDutch