Onlangs kondigde ik het al kort aan op mijn Facebookpage.

Er gaan deze zomer wat zaken veranderen. In dit Blog vertel ik je wat je o.a. kunt gaan verwachten komende weken.
Veranderingen zijn altijd spannend, maar ik denk dat dit het juiste moment is. De afgelopen periode heb ik aan/in een aantal zaken flink geïnvesteerd. Blijven doorontwikkelen is een activiteit waar ik in geloof. Stilstand is achteruitgang, niet waar?

Zo kun je o.a. dit gaan verwachten:

  • Planning. Het is binnenkort alleen nog mogelijk om verder dan 1 maand vooruit een afspraak voor een shoot te plannen. Dus stel; je legt contact op 2 augustus dan zal de shoot na 2 september plaats vinden. Waarom? Elke shoot verdient dezelfde aandacht qua verwerking. Op deze manier kan ik er voor zorgen dat dit ook zo blijft. Tevens krijg ik vaak het verzoek simpelweg te laat binnen. Dan moet ik een afspraak in de agenda gaan proppen. Dit werkt voor mij niet prettig. Een spoedklus blijft altijd mogelijk, maar wel in overleg en zo tijdig mogelijk. En last but not least, er moet ook nog gewoon gewerkt worden bij de baas
  • Er gaat in mijn pakketten een kleine wijziging plaats vinden. Geen paniek! De prijzen blijven hetzelfde, echter het aantal foto’s gaat iets omlaag. De mogelijkheid om toch meer foto’s af te nemen komt terug. Tevens komt er een exclusief pakket bij waar een mini-fotoalbum standaard is. Bij een andere shoot komt standaard een klein harmonica album met 8-10 vierkant foto’s bij. GRATIS  Gewoon, omdat het kan!
  • Website. Er komt een nieuwe!!! Met nog meer gemak voor de klant, overzichtelijker en gemaakt volgens de eisen van nu. Zeker qua regelgeving! Wat een werk is dat trouwens, die nieuwe wet…..#pfff De site is op dit moment in ontwikkeling….*tromgeroffel*

Er zijn nog een aantal zaken die achter de schermen de aandacht hebben, maar daar zal ik jullie niet mee vervelen

Verder heb ik mij voor het najaar weer ingeschreven voor 2 workshops ( stilstand is…. *juist) en komen binnenkort weer de nieuwe datums online voor mijn eigen Basiscursus Fotografie.

Genoeg te doen. En dat vlak voor de vakantie

Stay tuned

Rob Weijers Fotografie
Wil je een fotoshoot boeken of heb je een vraag? Ik help je graag verder.
nl_NLDutch