Onlangs mocht ik afreizen naar Hegelsom.

Deze keer voor een zwangerschapsshoot. Tijdens de wandeling naar de locatie ( 50 meter van het woonadres van mijn klant wink) hadden we natuurlijk even de tijd om nader kennis te maken. Tijdens dit gesprek vertelde ze mij dat de zwangerschap nu 38 weken onderweg was. Ik dacht toen al: ” Dat gaat doorwerken worden met de nabewerking..”  De levertijd van een shoot ligt normaal op maximaal 4 tot 6 weken. Voor mij was nu de uitdaging om de “Mommy-to-be” foto’s te bezorgen terwijl ze nog zwanger was, al waren het er maar een aantal.

Met deze belofte stapte ik ook weer in de auto terug naar Venlo.
Daar ben ik spoedig aan de slag gegaan en na een kleine week was de hele reportage klaar. Belofte maakt immers schuld, niet waar?
Een dag later kreeg ik mail dat de kleine man die ochtend geboren was.

Close call, maar wel op tijd.
M&R ik wens jullie alle geluk van de wereld met z’n 3-en. Geniet van jullie kleine man én de foto’s

 

Rob Weijers Fotografie
Wil je een fotoshoot boeken of heb je een vraag? Ik help je graag verder.
nl_NLDutch