Aan elke opdracht, groot of klein, gaat ook een stuk voorbereiding vooraf.
Denk hierbij aan het plannen van een datum en het bepalen van een locatie. Hierin zijn nl. een paar keuzes te maken door de klant.
Op de pagina Tarieven staan alle prijzen netjes op een rijtje.

Na het boeken van een Familieshoot b.v. ontvang je altijd een mailtje met een link naar een aparte pagina op de website om de opdracht definitief te bevestigen en om bepaalde keuzes kenbaar te maken en een link naar een pagina met meer info over bijvoorbeeld kledingkeuze. Op die pagina worden eigenlijk de meest gestelde vragen al beantwoord.
Maar om deze vragen ook voor dat moment al te beantwoorden staat hieronder een overzicht van de meest gestelde vragen.
Deze zal indien nodig aangevuld worden. Heb je na het lezen van deze pagina nog vragen, of is er iets niet geheel duidelijk, stuur gerust een mailtje of bericht. Mijn gegevens kun je HIER vinden.

FAQ;

Hoever van te voren moeten we boeken?
Ik hanteer een minimale boekingstermijn van 4 weken. Dit omdat elke opdracht even veel aandacht verdient. Regelmatig krijg ik op b.v. woensdag de vraag of ik de week daarna op zondag beschikbaar ben. In de meeste gevallen is dit niet het geval omdat er al geruime tijd opdrachten gepland staan. In uitzonderlijke gevallen kan ik hiervan afwijken, maar dat bepaal ik per aanvraag en situatie

Wat is de levertijd van de foto’s?
De standaard levertermijn is 4 tot maximaal 6 weken. Dit ook weer omdat elke opdracht dezelfde aandacht verdient en er vooral in het hoogseizoen meer opdrachten geboekt worden.
Zijn de foto’s klaar, ontvang je vanzelf een mail met de link naar het on-line album.
Heb je eerder foto’s nodig voor een bepaalde gelegenheid geef dit dan met boeken aan zodat ik hiermee (waar mogelijk) rekening kan houden.

We zijn met x-aantal personen, komen daar extra kosten bij?
Nee! Ik heb een basis pakket en dit is ongeacht het aantal personen. Bij dit pakket zitten 10 foto’s en meer foto’s bij bestellen kan via het online album.

Wie maakt de selectie van de foto’s die we ontvangen?
Ik maak een eerste selectie. Dit omdat ik naar een aantal zaken kijk voor ik een foto ga bewerken. Ik hecht er waarde aan dat de foto’s die je ontvangt ook echt de toppers van de reportage zijn. De foto’s die door de selectie komen worden bewerkt en in het online album gezet. Van hieruit kunnen jullie zelf kiezen welke foto’s jullie uiteindelijk willen afnemen.

Wanneer en hoe dienen we te betalen?
Betaling van de opdracht verloopt altijd digitaal. Je ontvangt een factuur per mail en kunt deze met een bankoverschrijving voldoen. De factuur ontvang je als jullie een keuze uit de foto’s hebben gemaakt. Eventuele bestellingen in de webshop worden voldaan via een aparte factuur.

Hoe ontvangen we de foto’s?
De foto’s worden in een on-line album geplaatst. De link naar dit album stuur ik naar de “ boeker “ van de opdracht. Hij/zij kan deze link delen met de overige personen. In deze mail, en als je het album voor de eerste keer opent, lees je precies hoe het werkt. Dit album blijft 4 weken on-line staan. De foto’s dienen voor die tijd te worden gedownload naar een eigen omgeving. In dit album kun je ook de webshop vinden van waaruit je afdrukken, albums of canvasdoeken kunt bestellen. De webshop blijft in ontwikkeling en wordt steeds aangevuld. Staat het gewenste product er niet in? Overleg dan even voor de mogelijkheden.

Kun jij ook fotoproducten en afdrukken leveren?
Zeker! Kijk op deze pagina voor een klein overzicht van de mogelijkheden.
Betsellen kan via de webshop in het online album. Hier kun je nog veel meer producten vinden.

We hebben een shoot op een buitenlocatie maar het weer is slecht op die dag, wat nu?
We kunnen alles zo goed mogelijk regelen, echter het weer niet. Daar ik voornamelijk op (buiten) locatie(s) werk bestaat het risico dat we de shoot moeten verzetten en/of annuleren. Als op de dag van de shoot het weer slecht is overleggen we een aantal uur van te voren wat we doen. Is het al geruime tijd duidelijk dat het weer de shoot onmogelijk maakt zoeken we eerder naar een andere datum.
Ik beschik helaas niet over een (vaste) binnenlocatie dus van buiten naar binnen verplaatsen is op korte termijn niet mogelijk.

We willen een shoot op een mooie locatie, weet jij er een?
Zeker! We zijn al een aantal jaren actief en het lijstje met mooie locaties groeit met de dag 🙂
Maar heb je zelf een suggestie of idee stel dit zeker voor! Dan kijken we samen wat mogelijk is.
Maar denk niet te moeilijk of te groot. De op het eerste oog meest simpele omgeving leent zich al voor een mooie reportage. Heb je b.v. al eens aan je eigen straat, het speeltuintje om de hoek of het parkje op het einde van de wijk gedacht?

Wij gaan trouwen en zoeken een fotograaf. Mogen we op de koffie komen?
Zeker! Graag zelfs! Maak een vrijblijvende afspraak bij ons in de studio. Hier bespreken we hoe jullie dag er tot nu toe uit gaat zien en wat we hierin kunnen betekenen.
Ook laat ik graag zien welke albums er geleverd kunnen worden.
Ik vind het super belangrijk dat er een goede klik is tussen jullie als bruidspaar en ik als fotograaf.
Jullie krijgen netjes een schrijven mee met wat we besproken hebben. Tevens kunnen jullie teruglezen welke pakketten er zijn. Het gehele kennismakingsgesprek is vrijblijvend, maar ik hoor wel graag z.s.m. of ik jullie dag wel of niet vast mag komen leggen.

Rob Weijers Fotografie
Wil je een fotoshoot boeken of heb je een vraag? Ik help je graag verder.
nl_NLDutch