….dat is mijn nieuwe bezoekadres per 1 juni 2021.

Dautzenbergstraat 79 in Blerick. Gratis parkeren voor de deur, goed bereikbaar per openbaar vervoer én centraal gelegen. En…..met nieuwe, ruime fotostudio! Na weken van plannen, inkopen én klussen is alles klaar voor gebruik.

Een mooie stap om mijn bedrijf nog meer op de kaart te zetten, door te groeien en nog meer moois te kunnen maken voor mijn klanten. Het pand dat wij huren staat in de Blerick en staat ook wel bekend als ” de zaak van Beikes ” heb ik mij de laatste tijd laten vertellen. Beikes Wooninrichting én advies heeft tot begin jaren 2000 in dit pand gevestigd gezeten. Daarna heeft er een aantal jaren een bloemenzaak in gezeten. En na een leegstand van ca. 3 jaar zijn wij de nieuwe huurders! Super blij én trots met deze nieuwe stap.

Maar wacht even; Wij? Ja, wij. Ik huur dit pand namelijk niet alleen maar samen met Buro+ interieurontwerp en advies. Dit pand bood namelijk de kans aan ons allebei om deze stap te zetten. Te groot voor 1 bedrijf alleen maar perfect om onze lang gekoesterde wens uit te laten komen. Een eigen onderkomen om onze service en diensten uit te kunnen breiden. En nu hebben wij 1 ingang, met 2 bedrijven.

Even terug naar begin dit jaar. 2021, het jaar van de volledige zelfstandigheid. Het stemmetje wat zei; ” waag de stap! ” won het van de onzekerheid in deze. Ik heb de stap genomen en ben helemaal zelfstandig geworden. Om van A naar B te komen het besluit genomen om onze gezinsauto niet meer als semi-bedrijfswagen te gebruiken en een bedrijfswagen aan te schaffen. En dat in een tijd waar we te maken hebben met een pandemie en de wereld compleet op z’n kop staat. Is dat slim? Wie zal het zeggen… Het bood wel de kans om goed over zaken na te denken, door te pakken en verder te ontwikkelen. Maar ook een tijd waar opdracht na opdracht geannuleerd of doorgeschoven werd. En toen kwam Roger van Buro+ met de vraag of ik niet eens mee wilde gaan kijken naar een pandje. Dat het pand een aantal jaar leeg heeft gestaan is wel duidelijk. Maar als je daar doorheen kunt kijken zie je ook de mogelijkheden. Na een aantal weken van overwegen en onderhandelen was het rond: Het pand was voor ons! Juist omdat er veel opdrachten als sneeuw voor de zon verdwenen was er wel ruimte om aan de slag te gaan. Net op het moment dat we “meters aan het maken waren”.. Corona in mijn gezin. 2 weken helemaal stil gelegen. Maar omdat ik daarvoor wel flink gas heb kunnen geven heeft dit mijn planning nauwelijks kunnen beïnvloeden. Met als resultaat een mooie, ruime studio en een heerlijke werkplek.

De komende weken ga ik gebruiken om de studio warm te draaien en testshots te maken, mijn website flink te onderhouden en de socialmedia weer wat aandacht te geven 🙂 Want dat is er de afgelopen weken niet van gekomen. Daarnaast ben ik sinds kort ook freelance aan de slag bij Nieuwe Schoolfoto als schoolfotograaf. Daarvoor ben ik onderweg door heel Zuid-Nederland en kom ik op de leukste scholen. De nieuwe bedrijfsbus is inmiddels goed ingereden 🙂

Al met al heb ik de afgelopen weken/maanden niet stil gezeten en is er veel werk verzet achter de schermen. Alles met als doel om, als er weer meer kan en mag, te knallen! Vanaf nu zal ik weer actiever zijn online en jullie op de hoogte houden van alle (nieuwe) ontwikkelingen. Beloofd! 🙂

Ben je nieuwsgierig geworden, kom eens op de koffie. Bel wel even van te voren want voorlopig is de studio alleen open op afspraak.

Rob Weijers Fotografie
Wil je een fotoshoot boeken of heb je een vraag? Ik help je graag verder.
nl_NLDutch