2021..

Als eerste, de beste wensen voor 2021. Dat het een beter jaar mag worden dan 2020. Daar zijn we allemaal wel aan toe denk ik zo.

Toch was voor mij 2020 een top jaar! Zakelijk maar ook privé.
Het jaar begon met de wetenschap dat ik op 18 januari uit zou komen als Prins Rob 1 bij Boëte de Paort in Venlo. Wat een geweldige tijd was dat!

Ook begon het jaar spannend omdat ik na een loopbaan van 20 jaar de brandweer vaarwel zei en het over een andere boeg ging gooien. Zo ging ik part-time aan de slag bij Foto Kino linders in Venlo als verkoopmedewerker. Heel wat anders maar wat een fijne stap. Daarnaast ging ik mij nog meer richten op Rob Weijers Fotografie.

Toen was het maart. Tja, en toen……. Daarover ga ik het niet te veel hebben..
Ondanks die situatie was 2020 mijn beste jaar zakelijk gezien. Ook dit jaar heb ik weer veel gezinnen, families en bruidsparen mogen vastleggen tijdens voor hun belangrijke momenten. Ook heb ik gemerkt dat door deze crisis mensen het belang van mooie foto’s nog meer zijn gaan inzien.

2020 is ook het jaar dat ik mijn eerste (internationale) award voor bruidsfotografie heb gewonnen. Een maand later kwam daar direct de 2e bij. Wat gaaf!

Gaandeweg het jaar merkte ik dat ik ideeën in overvloed had, maar simpelweg te weinig tijd om deze waar te maken. Eenerzijds omdat ik druk was met het maken van mooie reportages en het laten groeien van mijn bedrijf en aan de andere kant omdat ik ook nog part-time werkte bij Foto Kino Linders.

Op het laatst van het jaar toen het rustiger was door…..juist….ben ik op de markt gekomen met de Venlo sleutelhanger. Een leuk klein cadeau voor de feestdagen. POH!! Wat gingen die snel over de toonbank zeg. Super leuk om te zien. Zo leuk dat ik besloten heb om deze te blijven verkopen. Ze zijn nog te bestellen: HIER..

Toch knaagde er iets. Een stem die duidelijk sprak: Volg je hart!!
Daarom heb ik de keuze gemaakt om per 1 januari FULL-TIME aan de slag te gaan met Rob Weijers Fotografie.

Lekker aan de bak met mijn ideeën! De komende tijd ga ik gebruiken om achter de schermen aan de slag te gaan met veel verschillende zaken zoals b.v. het onderhoud aan de website, social media actueel maken en nog veel meer.

Ik heb er zin in en kijk enorm uit naar 2021. Het beloofd een spannend jaar te worden, maar hé: No guts no glory.

Tot snel!

Rob Weijers Fotografie
Wil je een fotoshoot boeken of heb je een vraag? Ik help je graag verder.
nl_NLDutch